Mig

Jeg er Rasmus på 24, til hverdag laver jeg ikke så meget. Jeg streamer en del og hygger mig godt med det. Det er alt fra programmering, til en tur i Føtex, til CS:GO jeg har gang i der.

Derudover synes jeg næsten alt inden for IT og computere er super interessant. Programmering, server opsætning, hardware, små tekniske detaljer, og endda design som jeg er elendig til, synes jeg kan være meget spændende.

Når det kommer til programmering føler jeg mig mest på hjemmebane med Java. PHP bliver dog også brugt lidt, men folk hater lidt på mig og prøver at overtale mig til Node, Flask eller andet.
Jeg har lavet nogle småting i Python og benytter mig af nogle MySQL databaser jeg selv har opsat og administrerer. Min interesse for programmering har været her siden jeg var omkring 12 og jeg hørte man kunne programmere sine egne Minecraft plugins. Jeg var mindblown og skulle prøve det! Det var dog først da jeg var 14 jeg lavede mit første plugin.

Jeg har også 2 dedikerede servere hvoraf den ene bliver brugt til at hoste diverse ting og sager, blandt andet min hjemmeside her og nogle game servere hvor jeg yder support. Den rejse har været meget lærerig og jeg har mødt en masse flinke mennesker på vejen, som med glæde har tilbudt hjælp og delt deres viden.
Den nævnte server har jeg haft kørende siden 2015, og regner ikke med at stoppe på noget tidspunkt, da det giver en dejlig form for tilfredsstillelse både at hjælpe folk og have noget kørende som rent faktisk gør noget.

Her på siden et sted, jeg ved ikke helt hvor jeg plopper det ind endnu, vil der også være lidt af de projekter jeg har arbejdet på. Jeg har primært lavet private Minecraft plugins i Java, men har også lavet andet.